Friday, January 7, 2011

Contest Aku dan Kacamata by Syafiq Rosli


saya telah di tag oleh rakan saya bernama padle besekal.. oopss! fadhli aka padle untuk join contest Aku dan Kaca Mata by Syafiq Rosli

besh besh! nanti boleh dapat wang.. so siapa-siapa agak-agak duit ptptn tak cukup ke nak buat projek sem ni ke, kurecolor hilang nak beli baru ke ke, nak belanja awek mak ayah makan luar ke, usha-usha la page ni and masuk contest ni.. mana tau re-jek-kii??

first time aku masuk contest through blog.. seriously, first time ni! haha kalau padletak tag memang takkan masuk la apa-apa contest kat blog sampai bila-bila.. thanks weyh!

ok ni actually gambar dari class trip for photography di bukit tinggi, pahang last year.. teeheehee muka serabai.. penat kot time ni! puas tawaf satu colmar tropicale untuk ambil gambar and *ehem-ehem* pose.. haha

hot habes??? NOT!!

kali ni nak tag:

1) hani nabila 2) aion


kepada empunya contest: gambar ni dah edit sikit.. sikit la... actually bukan sunnies pun, rayban kosong je.. hehehe nak tgk gambar asal pakai spek klik sini.. yang last sekali tu.. gambar-gambar lain tu, awak ignore je la ek? :D terima kasih singgah membaca!!!!

7 comments:

Fahmi Raazali said...

huhu... aku tahun lepas masuk satu contest tulis entri pasal cinta :-)

aku jugak ada kawan nama Shafiq Rosli... dia keje sebagai software ingineer... gempak jek aku dgr...

Syafiq Rosli said...

toing2..tuan rumah dtg mlwat..all da best ya

hani bella said...

alahhh kene ke contest2 kejadah neh tak mahu tak mahu hahahahah. im not really stylo like u hakhak. semoa ko menang kehkeh

ainil said...

fami n bella: join2 la cepat2.. tak silap mlm ni tutup contest.. korang pakai spek kan.. jom la masuk!!

syafiq rosli: thanks for coming by!

ainil said...
This comment has been removed by the author.
padle said...

aik..contest ni bukan da tutup ke...

ainil said...

semalam tutup la