Saturday, December 11, 2010

atas permintaan *tak-berapa* ramai... extend

WARNING : INI CAM-WHORING... EH BUKAN! INI PAGE PERASAN SENDIRI.. KALAU ANDA ALLERGIC DENGAN PEREMPUAN GEDIK SILA JANGAN TEKAN.. TERIMA KASIH!

in between test shoots

*please DO NOT notice ke-demok-an pipi saya*


mek lilin juga jadi bidan terjun bersama-sama


flash buat saya gemuk!

inilah tutor saya yang comel tu!! heeeeeee

credits to cheq mang @ najmi saad
*bajet ninja*


memoirs of a geisha??? ohh puh-leezzz!!!

it's me not d*ana rikas*ri okayy??? hahaha mungkin ada bau-bau bacang tapi bukan orang yang sama *konon*

p/s: only edit backlight and tambah watermark.. malas nak edit buang jerawat.. time ni makeup pun tak sempat atas permintaan photographers yang nak cepat and kejar sewa kimono 20 minit.. dah tak lawa sedar diri sikit la kan??? hehehe

p/ss: photog no3 suruh letak gamba lagi.. sambil promo yea.. terima kasih kepada lecturer photography saya, wak, piang, aming dan cheq mang yang ambil gambar si perasan ni.. siapa-siapa yang perlukan photographers untuk nak kahwin ke tunang ke, grad ke, events ke.. adik lelaki anda sunat sekali pun.. boleh la roger-roger ye!

4 comments:

harapanku cita-cita kami said...

oitt makcik ainil!
geisha ainil?
shondol kang!

dilLA lOlLa said...

comel gamba!
shantekkk sgt2!

aion said...

seee! HOT ------- TOP MODEL!
aku suka yang bajet ninja tuh! :D

ainil said...

wanina: hahaha jgn la! aku shondol kau boleh!
dila:tq dila :D
aion:ewww.. haha agak la.. lain tu muke lusty.. *siot punye statement