Saturday, October 30, 2010

tak payah la bace ni.... aku merapu je....

saya baru je balik dari photography assignment trip..

tajuk :
1) architecture
2)flora dan fauna

so we went to bukit tinggi and janda baik for some menembak session.. nak kena hantar print then tepek-tepek dekat photo album and hantar.. kira-kira thats our final paper la...


and yeah one of the thing that i learned for the trip
BEING A PHOTOSHOOT MODEL IS HARD!!!!!

so kalau orang rase setakat ambil gambar, pose gedik sana gedik sini itu senang.. Tak! bagi saya ianya SANGAT SUSAH.... means jadi gedik, ayu atau demure and then kena tahan pose selama few moments dengan mata kena tahan flash bling-bling tu lagi then lenguh-lenguh pipi pasal nak tahan sangat muka bajet cunn tuu pon susah taw tak!!! lagi-lagi aku yang tak mendengar arahan.. ahaaa jangan cakap laa kan..


gambar-gambaran akan ku upload later... tak ambil lagi dari tuan punya kamera...

(hint: kick ass kimono)

p/s: ini experimentation je ek... rasanya lepas ni takde dah buat kije-kije macam ni.. tak ada bakat jadi model.... SOBSOBSOB T_T

3 comments:

aion said...

Oh come on! Jom modelling jom bebeh :)

Nawal Atifah said...

ainil, bkn dlu ade pengalaman tyme ngan kotex style ker?
hehe..

ainil said...

aion:haha u got ur experience already ok!
nawal:haha kotex style tu aku bajet artis je.. tak masuk chapter bajet model.. heee