Monday, April 11, 2011

merajuk la hati...

rase macam berkurun je aku tak online kan?? sangat... boleh jugak la aku katakan aku merajuk... it's been the busiest semester of all four.. memang kecur je air liur bila fikir kerja makin bertimbun.. ohh yes, that's the reason aku merajuk actually.. well honestly, my laptop was 'away' for more than 5 weeks.. gila la towkay kedai tu.. duit aku rm700 melayang camtu je kot.. ok no regrets la kan..


but paling sakit bila 3 out of 4 subjects i took this sem were based on computer.. advanced CAD, multimedia and animation and industrial design I (nak taip-menaip report research and nak buat banner for panel layout and design report and technical drawing tu derr).. i didnt get to stay in my room at all.. sama ada dekat lab, studio or keluar research or cari barang nak buat model and mockup.. balik je, penat and tido.. and paham-paham je la bila semua orang nak pakai laptop buat assignments, aku yang tak ada laptop memang tertangguh2 la.. nak FB kat lab kampus?? tiap kali aku klik tu la aku kena letak 's' after http.. *security* klik kat gamba je kena block.. tak ke menyakitkan hati kalau nak online macam tu kan?? even a fashion blogger/designer had ask me to join his blog promo.. hati memang nak buat but aku dah tade laptop.. IF happens aku pinjam pun la kan.. takkan aku nak bantai laptop orang lama-lama... just for the sake buat keje.. like takat mana yang keluar dekat top news je..


dear FRIEND, i really hope your reading this.. seboleh-bolehnya aku tak mention tapi it seems you dont understand..


it is usual for me.. not to be busy.. online 24/7.. but for at least this time you could understand.. honestly, aku rasa dah banyak kali dah aku tolong kau.. kau pun tolong aku.. but for AT LEAST JUST ONCE to let me focus on 5 and 4-credit hours subjects.. memang dah niat nak klik the button, thought of helping you, but when you mentioned the 'WORD' sumpah aku terasa gilerr.. it breaks my heart into pieces.. you know aku seorang yang sensitif kan??? plus, bertambah-tambah pedih bila kau tak cakap sorry.. maybe sorry seems to be the hardest word eh?? yes, aku pun ada hati dan perasaan, and also ego to combine with but kalau aku je nak jaga hati kau, have you ever thought of jaga hati aku??



P/S: the night you ask my opinion on your photoshoot concept.. aku gadaikan quiz on the next day just to help you.. so i guess my support just goes down the drain.. :((

2 comments:

padle said...

alamak,aku dat tag ko buat smtink ni...tapi ko bz la plak.....

xkire,nak ko buat gak!

ainil said...

DEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM...!!! HAHAHAHAHAHA