Wednesday, May 12, 2010

datang taw!!!!


ini la penyebab aku lambat balek.. hehe


NAK TAWU CITER??


i was actually pissed off gak la yesterday..




like semalam angkut barang and models to the State Library...
set up partition, susun models and products and everything else..
yang geram nye tu
10am: sampai and terus set up partition
12pm:siap half.. g mkn nasi bungkus fakulti bagi..
1230pm:sambung keje
and limit buat kerja dalam library:3pm
yang aku geram nye tu, aku da la 2jam je tido malam tu.. penat angkut barang.. patut itu keje department lain.. xpasal2 aku yang bawah protokol kene buat jugak..
i dun mind if tolong set up sume..
masalahnya kul 3 dah la patut nya aku rehearsal for emcee.
nk check gimmick lagi..
budak2 bawah exco yang LAIN-LAIN ni...
DORANG SEMPAT LAGI GI MAKAN and LEPAK KAT CAFE!!!
da tu aku suwo la..........
aku: weyh, tu lori bawak barang JPP da sampai. gi la amik.. (nada lembut)
budak_bertuah1: (buat pekak)
aku: ko NAMPAK tak lori tu?? gi angkat brang la...
budak2_bertuah:maseh buat tataw
aku: OY KO NAMPAK TAK LORI JPP TU?? PIANG SUWO KOWANG ANGKAT BARANG!! ASEK MAKAN LEPAK JE.. G SANE NUNG!!
dan sume g angkat meja dengan sepantas nye...
aku egt suara aku xla kuat.. tapi bile piang kate suara aku bergema satu library.. eii!! malu nye... da la lecturer ramai..
Malam tu mase meeting kalau aku mintak barang je, sume akan bagi..
TETAPI...
"baek ko bagi cepat sebelum ainil ngamuk cam tadi"
*SPLAT!!*
setepek kene kat muke...
errrrrrrrrrr........
aku harap jap g mase jd emcee aku TAK ngamuk.. eii x ke niaya je buat gitu..

1 comment:

AMY MATOTO said...

mari!
mari!
buli balik!